دانلود فایل word بررسي روش جديد تف جوشي براي ساخت کامپوزيت هاي زمينه آلومينيومي باتقويت کننده کاربيد تيتانيوم | WORD
ف جوشی شده و سپس به مدت 5 دقیقه درون ماکروویوخانگی با توان 100% قرار گرفته است. نتایج نشان می دهد که استحکام خمشی نمونه های تف جوشی شده با روش جدید نسبت به روش کوره معمولی و ماکروویو به ترتیب 121 و 41/5 مگاپاسکال افزایش پیدا کره و به 211/5 مگاپاسکال رسیده است. سختی نمونه روش جدید و ماکروویو هر دو تقریبا یکسان و حدود 30 ویکرز کمتر از روش تف جوشی با کوره معمولی است. چگالی نمونه جدید، معمولی و ماکروویو به ترتیب 97، 95.5 و 96 درصد چگالی تئوری اندازه گیری شده است.
دانلود فایل word بررسي رويکرها به استفاده از مواد و مصالح ساختماني درمعماري آرکيگرم | WORD
های بادی، پوسته های ژئودزیک و سیلیکونی و حتی استفاده از نایلون، پلاستیک و حتی شاخه های درختان، برای خلق معماری که مناسب نیازهای انسان عصر تکنولوژی باشد، تنها بخشی از رویکردهای نامتعارف آرکیگرم در عرصه استفاده از مواد ومصالح ساختمانی است. این مقاله مروری است براین رویکردها در بکارگیری مواد و مصالحی که پیش از این هرگز در عرصه ی معماری کاربردی نداشته اند و در این راه از مطالعات کتابخانه ای و بررسی آثار منتشر شده پیرامون آرکیگرم بهره می برد.
دانلود فایل word بررسي ساخت لعاب ماکروکريستالين مناسب براي بدنه هاي چيني | WORD
1398تعداد صفحات : 10چکیده مقاله:
لعاب های ماکروکریستالین روی بدنه های چینی اعمال شده در دمای 1255 درجه سانتی گراد پخت شدند. پس از عملیات جوانه زنی و تبلور بوسیله آنالیز XRD شناسایی فازهای بلوری انجام شد.در هر نمونه آزمایش شده کریستال های بزرگ درون لعاب های به وضوح با چشم غیر مسلح دیده شدند. این نمونه ها شامل تعداد زیادی کریستال های سوزنی و قاصدکی شکل بودند. یافت شد که این کریستال ها عمدتا ویلمیت -Zn2SiO4 و هماتیت -Fe2O3 آنورتیت CaAl2Si2O و آناتاز TiO2 هستند.
دانلود فایل word بررسي ساختار و ويژگي هاي مغناطيسي AgFeO2 سنتز شده به روش عمليات گرمايي | WORD
شدند. برای بررسی ساختار، فاز و وجود ناخالصی از الگوی پراش پرتوایکس XRD استفاده شد. اندازه و شکل نانوذرات، با استفاده از تصاویر میکروسکوپ الکترونی عبوری TEM بررسی شد و مشخص گردید که نانوذرات حاصل دارای اندازه ی حدود 15 نانومتر هستند. ویژگی های مغناطیسی نانوذرات مانند مغناطش اشباع Ms وادارندگی مغناطیسی Hc و پسماند مغناطیسی Mr توسط دستگاه مغناطیس سنج نمونه ارتعاشی VSM در دمای اتاق بررسی شد و مشخص گردید که نانوذرات فریت نقره، رفتار فرومغناطیس دارند.
دانلود فایل word بررسي سنتز و تف جوشي پيزوسراميک هاي نايوبات سديم پتاسيم KNN | WORD
الکتریک محلول جامدی از تیتانات سرب و زیرکونات سرب یا به صورت اختصار PZT است.بالاترین خصوصیات دی الکتریکی، پیزوالکتریکی، پیروالکتریکی و فروالکتریکی در بین تمام مواد مربوط به ای خانواده می باشد. اما اکسید سرب که از مواد تشکیل دهنده ی اصلی PZT می باشد. بسیار سمی است. به همین منظور به دلیل کاربرد بالای آن یکی از چالش های پژوهشگران در سراسر جهان پیدا کردن جایگزین مناسب برای PZT می باشد که یکی از بهترین جایگزین ها می تواند نایوبات سدیم پتاسیم KNN باشد.
دانلود فایل word بررسي عوامل فوم زاي مختلف کربناتي و کربن و SIC براي کامپوزيت سرباره شيشه | WORD
فوم زا و ولاستونیت و باافزایش درصد وزنی 5% شبه ولاستونیت بود. بیشترین افزایش حجم مربوط به نمونه با 5 درصد وزنی کربنات باریم و بیشترین تخلخل مربوط به کاربید سیلیسیوم با 1 درصد وزنی می باشد. بالاترین استحکام فشاری در بین سه ترکیب تاییدشده، از لحاظ ریز ساختاری مربوط به نمونه با یک درصد وزنی کربنات کلسیم به 4/8 مگا پاسکال می رسد. همچنین توزیع تخلخل ها در تمامی فوم زاهای استفاده شده غیر یکنواخت بوده وتنها اکسید کروم توزیع بهتری نسبت به سایرین دارد.
دانلود فایل word بررسي کاربرد نانومواد متخلخل چهارچوب هاي آلي فلزي بر پايه نيکل و مس در افزايش کارايي الکتروشيميايي ابرخازن ها | WORD
ی روبشی گسیل میدانی FESEM استفاده شد و برای بررسی رفتار ابر خازنی، آزمون های الکتروشیمیایی ولتامتری چرخه ای و امپدانس الکتروشیمیایی و شارژ دشارژ انجام شد. ظرفیت ویژه برای چهارچوب آلی فلزی نیکل ر الکترولیت 6M KOH، در مقایسه با چهارچوب آلی فلزی مس ظرفیت بسیار بالاتری بدست آمد. که بدلیل وجود حفرات مزوتخلخل، هدایت بالاتر، مقاومت کمتر ودسترسی بیشتر یون الکترولیت به عنصر فلزی موجود در ساختار چهارچوب آلی فلزی نیکل و افزایش کارایی الکتروشیمیایی است.
دانلود فایل word بررسي مورفولوژي وخاصيت مغناطيسي نانوذرات فريت آهن سنتز شده به روش هم رسوبي تحت ميدان مغناطيسي | WORD
لی نانوذرات با استفاده از طیف پراش پرتو ایکس مورد مطالعه قرار گرفت. اندازه ی ذرات و مورفولژی آن ها نیز با استفاده از میکروسکوپ الکترونی روبشی تعیین شد، که کلوخه شدن ذرات تحت میدان مغناطیسی مشاهده شد. خاصیت مغناطیسی محصولات با استفاده از مغناطومتر نمونه ارتعاشی مورد مطالعه و بررسی قرار گرفت که با سنتز نانوذرات تحت میدان مغناطیسی افزایش مغناطش ماده مشاهده شد. خلوص ماده سنتز شده نیز با استفاده از طیف سنج تبدیل فوریه ی مادون قرمز، مشخص گردید.
دانلود فایل word بهينه سازي واکنش صفحات V شکل به بارگذاري انفجاري موضعي | WORD
حت ثابت 300×300 میلی متر و با ضخامت 2 میلی متر به صورت پایه ساخته شده اند. توده های مختلف مواد منفجره برای مشاهده کرده نتایج تغییر شکل غیر الاستیک ورق استفاده می شوند. روند کلی افزاش وکاهش انحراف نقطه میانی با افزایش و کاهش جرم مواد منفجره در فاصله انفجاری ثابت مشاهده شد. باتوجه به تحلیل مدل های مختلف درنرم افزاز آباکوس، مشاهده شد که تغییر ضخامت وتقویت ورق در نقطه های میانی ورق V شکل ضمن افزایش ناچیز جرم ورق، جابجایی نقطه میانی را بهبود می بخشند.
دانلود فایل word تاثير افزودني g-C3N 4 بر ريز ساختار و خواص مکانيکي کامپوزيت هاي ZrB2SiC | WORD
5 درصد برای نمونه ZS به 100/8 درصد برای نمونه ZSC افزایش یافت. زدایش اکسیدهای سطحی ZrO2ZrB2 و B2O3 از طریق واکنش های شیمیایی با g-C3N4 و تشکیل فازهای درجای ZrC و BN با آنالیزهای ریزساختاری و فازی اندکی g-C3N4 بهبود یافت. سختی ویکرز و چقرمگی با بهبود چگالش و محدود شدن رشد افراطی دانه در اثر افزودن مقدار اندکی g-C3N4 بهبود یافت. سختی ویکرز و چقرمگی شکست از 17/5 گیگاپاسکال و 4/5 مگاپاسکال جذر متر برای نمونه ZS به ترتیب به 21/2 گیگا=اسکال و 6/1 مگاپاسکال جذر متر افزایش پیدا کرد.
دانلود فایل word تاثير زمان آسياب کاري برتغييرات خواص مورفولوژيکي نانو کامپوزيت CNT-TiO2 سنتز شده به روش الياژسازي مکانيکي | WORD
افزایش درصد CNT کلوخه های اولیه اکسید تیتانیوم و تشکیل کلوخه های جدید با حضور ذرات نانولوله های کربنی می شود. در زمان های متفاوت با توجه به انالیز الگوی پراش X و XRD مشخص گردید که فاز آناتاز دی اکسید تیتانیوم درزمان های آسیاب کاری بالاتر به فاز پایدار مورد مطلوب روتایل تبدیل می شود که با توجه به محدوده اندازه ذرات 16 تا 17 نانومتر پودرهای نهایی این ویژگی های ذرات از قبیل ابعاد ذرات و ساختمان کریستالی و جذب سطحی در فعالیت فتوکاتالیسیتی موثر هستند.
دانلود فایل word تحليل تنش و کرنش ورق ضخيم در فرايند نورد سرد | WORD
به نوع، اندازه و ویژگی های ماده بستگی دارد. در این مقاله نورد سرد ورق ضخیم شبیه سازی شده است. شبیه سازی این فرایند بصورت دو بعدی و متقارن با استفاده از نرم افزار المان محدود اباکوس صورت گرفت. باتوجه به اینکه در این فرایند تغییر عرض ورق ناچیز می باشد بنابراین فرایند به صورت کرنش صفحه ی ای مدل شده است. درادامه اثر پارامترهایی مانند سرعت دورانی غلتک ها و فاصله غلتک ها از یکدیگر بر تنش و کرنش پسماند قطعه نوردشده بررسی شده و نتایج آن ارائه شده است.
دانلود فایل word تحليل رفتار کمانش و پس کمانش تيرهاي از جنس مواد مدرج تابعي | WORD
یل کمانش و پس کمانش تیر مدرج تابعی پرداخته می شود. تحلیل مسئله با استفاده از روش ریلی ریتز انجام می گیرد. درادامه با هدف صحت سنجی نتایج تحلیلی، تیر مورد نظر که تیری با خواص مکانیکی آلومینیوم و سیلیکون بود، توسط نرم افزار آباکوس شبیه سازی و در نهایت نتایج تحلیلی و نرم افزاری مورد ارزیابی قرار گرفت. باتوجه به نتایج به دست آمده، یک روش قابل قبول برای محاسبه نیروی کمانش در ضریب توانی برابر یک بیشترین مقدار را نسبت به مقادیر این ضریب دارا می باشد.
دانلود فایل word تحليل فرورفتگي استاتيکي يک تير کامپوزيتي چند لايه اي و کاربرد آن در تعيين پاسخ ضربه سرعت پايين | WORD
م داده می شوند. به منظور صحت سنجی مدل تحلیل حاضر، نتایج بدست آمده با نتایج مراجع معتبر موجود در ادبیات موضوع مقایسه می شوند که تطابق نزدیک مشاهده شده میان نتایج، صحت و دقت تحلیل حاضر را تایید می نماید. تاثیر پارامترهای شعاع نفوذکننده، سرعت و جرم ضربه زننده بر روی پاسخ فرورفتگی استاتیکی و ضربه سرعت پایین تیر کامپوزیتی بحث و بررسی می گردد. نتایج حاصل از این پژوهش می تواند در طراحی و کاربرد تیرهای کامپوزیتی چند لایه ای، حائز اهمیت فراوان باشد.
دانلود فایل word تحليل کمانش ورق هاي بيضوي از جنس مواد هدفمند تابعي واقع بر بستر الاستيک وينکلر | WORD
د سازنده در راستای ضخامت تغییر می کند. معادلات حاکم با استفاده از رهیافت حساب تغییرات نوشته و به وسیله روش ریتز حل می شوند. همچنین مسئله به روش اجزاء محدود در نرم افزار آباکوس شبیه سازی و تحلیل می گردد. صحت ودقت تحلیل ارائه شده با مقایسه نتایج تحلیلی حاضر با نتایج حاصل از مطالعات موجود در منابع و نتایج عددی حاضر بدست آمده از نرم افزار آباکوس برای ورق های همگن و FGM تایید می شود. همچنین اثر خروج ازمرکز بر بار کمانش مورد مطالعه قرار گرفته می گیرد.
دانلود فایل word تعيين پارامترهاي موثر در مطالعه اثرات نانو مواد روي موجودات زنده مکانيسم اين اثرات | WORD
بر موجودات زنده بررسی ومهم ترین پارامترها وهمچنین مکانیسم اثرات بررسی خواهد شد. نتایج این بررسی نشان داد ویژگی ها نانو مواد (اندازه، شکل، ترکیب شمیایی و...) نوع موجود زنده، ویژگی های اکوسیستم محل زندگی PH، فاکتورهای مرتبط با انحلال و انتشار و... و نحوی ورود نانو مواد به ساختار بیولوژی وموجود زنده از مهم ترین فاکتورهای مورد بررسی در مطالعات می باشند و نانو مواد براساس تفاوت در این عوامل مکانیسم های متفاوتی را برای اثر گذاری در پیش خواهند گرفت.
دانلود فایل word تغيير شکل هندسي نانوذرات در لايه هاي نانو ساختارکبالت سلنيد با تغيير دما | WORD
ای نانوساختار کبالت سلنید با روش رسوب گیری از محلول شیمیایی به کار برده شده است. لایه های نازک نانوساختار کبالت سلنید با ابزارهای اندازه گیری مانند پراش اشعه ایکس جهت تعیین نوع ساختار EDX، برای آنالیز عنصری، میکرسوکوپ الکترونی روبشی برای مشاهده ریخت شناسی لایه ها و اسپکتروسکوپی جذب ناحیه مرئی فرابنفش برای اندازه گیری گاف انرژی نواری استفاده نموده ایم. تصاویر میکروسکوپ الکترونی تغیییر شکل شکل نانوذرات را تحت تاثیر دما به خوبی نشان می دهد.
دانلود فایل word تهيه مواد فسفري بر پايه سيليکات منيزيوم استرانسيوم | WORD
یده مقاله:
اخیرا استفاده از مواد نورتاب به منظور استفاده در لامپ های ال ای دی و نمایش گرها به موضوع مورد علاقه پژوهشگران تبدیل شده است. تهیه طول موج آبی گامی بزرگ در این فناوری محسوب می گردد. درکار پژوهشی حاضر، ترکیب سیلیکات منیزیوم استرانسیوم دوپ شده با یوروپیوم و دیسپروزیوم با استفاده از واکنش حالت جامد تهیه شد. آنالیز طیف سنجی لومینانس طول موج 465 نانومتر را تایید کرد.الگوی پراش ایکس وجود عناصر کمیاب خاکی را درنمونه ها به اثبات رساند.
دانلود فایل word خواص مايکروويو دي الکتريک سراميک هاي Ba(Co1/3Nb2/3)O3 –WO3 | WORD
ر Ba(Co1/3Nb2/3)O 3 درجه نظم کاتیونی 1:2 به مقدار قابل توجه ای کاهش یافت، بطوری که این درجه نظم کاتیونی از مقدار 95% به 59% با افزایش X از 0 تا 0/02 تغییر یافت. فاکتور کیفیت (عکس اتلاف دی الکتریک) سرامیک های Ba(Co1/3Nb2/3)O3 –WO3 با استفاده از روش تشدید دی الکتریک تعیین شد و مشاهده شد که فاکتور کیفیت این سرامیک ها با افزایش مقدار x به شدت کاهش یافته بطوری که برای ترکیب x=0/02 پیک رزونانس ایجاد نشد که به معنی افزایش بسیار زیاد اتلاف مایکروویو دی الکتریک این سرامیک می باشد.
دانلود فایل word درآمدي بر الکتروليت هاي شيشه اي ليپون در باتري هاي ليتيومي | WORD
این بهبود عملکرد، ظرفیت، عمر مفید، ایمنی و کاهش قیمت باتری، یک هدف اصلی ونیازمند به توسعه در این حیطه است. به علت ساختار منسجم، فناوری باترییون لیتیوم حالت جامد در بازار باتری، جایگاه مهمی را به همراه دارد. علاوه براین، کوچک سازی آسان آنها باعث می شود،که این باتری ها، برای ادغام با سیستم های میکرو الکترومکانیکی MEMS)) مناسب باشند. در این مقاله علاوه بر معرفی اجمالی باتری لیتیومی، بر روی الکترولیت جامد خاص این باتری، یعنی لیپون تمرکز شده است.
دانلود فایل word ساخت پوشش نانو کامپوزيتي هيدروکسي آپاتيت نقره و ژلاتين به روش غوطه وري بر روي زير لايه فولاد ضد زنگ 316 صنعتي و 316L پزشکي | WORD
16 و 316 L بود. برای این منظور ابتدا زیر لایه ها سندبلاست شد و پوشش نانوکامپوزیتی به روش غوطه وری ایجاد، خشک ودر دماهای 450 و 650 درجه سانتی گراد آنیل شدند. نتایج بدست آمده از آنالیزهای مختلف حاکی از کاهش ضخامت پوشش برای نمونه ها 316 و 316L با افزایش حرارت از 450 به 650 درجه سانتی گراد بود که این مقدار به ترتیب برای نمونه های 316 20 و 15 میکرون و برای نمونه های 316L و 23 و 17 میکرون بود. همچنین نسبت کلسیم به فسفر نمونه ها در هر دو نمونه تفاوت چندانی با یکدیگر نداشتند.
دانلود فایل word ساخت و بررسي خاصيت فوتوکاتاليستي نانوکامپوزيت هاي مغناطيسي CuFe2O4/ZnO و NiFe2O4/ZnO | WORD
M استفاده شد. همچنین خاصیت فوتوکاتالیسیتی نمونه ها وجود ندارد و ساختار آن ها بلوری است. تصاویر میکروسکوپ الکترونی SEM نشان داد که نمونه های تهیه شده در مقیاس نانو هستند. منحنی های پسماند نمونه ها نشان داد که مغناطیس اشباع و وادارندگی کامپوزیت Ni Fe2O4/ZnO نسبت به نمونه ها CuFe2O4/Zno بیشتر و به ترتیب برابر emu/g 14 و Oe 357 است. نتایج فوتوکاتالیستی نانوپودرها برای از بین بردن آلاینده ی رنگی قرمز کنگو نشان داد که نانوکامپوزیت Ni Fe2O4/ZnO بیشترین تخریب را داشته است.
دانلود فایل word سنتز حالت جامد پودر محلول جامد CeO2-ZrO2 | WORD
ارد
بخشی از متن nx : سال انتشار : 1398تعداد صفحات : 5چکیده مقاله:
در این پژوهش بااستفاده از اکسیدزیرکونیوم و اکسیدسدیم، محلول جامد CeZrO4 سنتز شد. سنتز ماده مزبور به روش حالت جامد در دمای بیش از 1650 درجه سانتی گراد انجام شد. به منظور بررسی فازی و میزان موفقیت سنتز از آزمایش XRD استفاده شد. نتایج نشان داد که اثری از فازهای مواد اولیه درالگوی ماده سنتز شده نیست و ستز محلول جامد تقریبا کامل بوده است.اندازه ذرات تهیه شده به میزان آسیاب نهایی بستگ دارد.
دانلود فایل word سنتز سبز و بررسي خواص فوتوکاتاليستي نانوکامپوسيت فريت نيکل/اکسيدروي آلايش يافته با کبالت و نقره | WORD
ی ساختار بلوری ورتسایت اکسید روی است وهیچ گونه فاز دیگردر ترکیب ها وجود ندارد. درنمونه ی آلاییده با نقره، علاوه بر قله های ساختار بلوری اکسید روی یک دسته قله دیگر مربوط به ساختار مکعبی fcc عنصر نقره وجود دارد. تصاویر میکروسکوپ نشان داد که ذرات نمونه ها کروی شکل دارای مرزهای مشخصی می باشند. تاثیر نانو پودرهای تهیه شده در از بین بردن آلاینده ی رنگی کنگو نشان داد که پس از 100 دقیقه تابش نور UV در حضور هر دو نمونه قله ی جذب رنگ در محلول کاهش یافته است.
دانلود فایل word سنتز شيميايي نانوذرات هگزاسيانوفرات منگنز و مشخصه يابي ساختاري و مورفولوژيکي آن | WORD
داد صفحات : 10چکیده مقاله:
دراین تحقیق نانو مکعب های هگزاسیانوفرات منگنز توسط روش سنتز شیمیایی یک مرحله ای در دمای اتاق سنتز گردیدند. خواص ساختاری و مورفولوژیکی این نانوذرات با استفاده از آنالیز پراش اشعه ایکس، میکروسکوپ الکترونی روبشی نشر میدانی مجهز به یک طیف سنج پراش انرژی اشعه ایکس وطیف سنجی تبدیل فوریه مادون قرمز مشخصه یابی شد. با بررسی این آنالیزها مشخص شد که این ماده سنتز شده هگزاسیانوفرات منگنز بوده و دارای ساختاری مکعبی باشد.
دانلود فایل word سنتز نانو کامپوزيت پلي انيلين/ گرافن و منگنز دي اکسيد و مطالعه و تعيين شرايط بهينه و رفتار آن به عنوان ماده ي فعال شيميايي در يک ابرخازن | WORD
ر الکتروشیمیایی نانوکامپوزیت ها به عنوان ابر خازن با سرعت های اسکن مختلف مورد بررسی قرار گرفت. و بالاترین ظرفیت Fg-1 102/8 برای نانو کامپوزیت پلی آنیلین گرافن دیاکسید منگنزدرنوعی از سنتز که مورفولوژی آن گلمی کلمی شکل بود به دلیل پیوستگی و همبستگی مناسب بین رشته های منگنز دی اکسید منگنز درنوعی از سنتز که مورفولوژی آن گل کلمی شکل بود به دلیل پیوستگی و همبستگی مناسب بین رشته های منگنز دی اکسید باعث ارتقای عملکرد ابرخازن و افزایش رسانایی شده است.
دانلود فایل word سنتز نانوذرات اکسيد قلع به روش سل - ژل | WORD
: 1398تعداد صفحات : 6چکیده مقاله:
در تحقیق حاضر نانوپودر اکسید قلع توسط روش سل ژل ودر PH=1.47 سنتز شده است. نتایج الگوی پراش اشعه X وجود فاز کاسیتریت SnO2 تتراگونال را در ژل و پودر کلسینه شده در دماهای مختلف تایید کرد. آنالیز میکروسکوپ الکترونی روبشی وجود ذرات با اندازه زیر 100 نانومتر را تایید می کند. پودر سنتز شده، پس از کلسیناسیون حاومی اگلومره های سخت است که با استفاده از آسیاب برطرف گردید. مکانیزم تشکیل اکسید قلع به روش سل ژل تشریح گردیده است.
دانلود فایل word سنتز نانوکامپوزيت آهن تقويت شده با ذرات TiC به روش SPS | WORD
شده که در دما و فشار بهینه بدست آمده بودند تحت فرایند سینتر قرار گرفتند. نتایج نشان داد که پس از 20 ساعت آسیا کاری سنتز اهن کاربید تیتانیوم انجام شد. روش ویلیامسون هال نتایج نشان داد که پس از 20 ساعت اسیا کاری سنتز اهن کاربید تیتانیوم انجام شد. روش وییامسون هال نشان داد که پس از 20 ساعت آسیاکاری اندازه بلورک ها به زیر 10 نانومتر کاهش یافت. وهمچنین روش سنتیر با جرقه پلاسما روشی مناسب برای تولید قطعات یا کامپوزیت هایی مثل آهن کاربید تیتانیوم بودند.
دانلود فایل word سنتز و بررسي خواص ساختاري، مغناطيسي فريت هاي کلسيم و کبالت به روش عمليات گرمايي | WORD
های کلسیم و کبالت روش عملیات گرمایی سنتز شد. مشخصات ساختاری و مغناطیسی نمونه ها توسط پراش پرتو ایکس XRD ودستگاه مغناطیس سنج نمونه ارتعاشی VSM تعیین گردید. نتایج حاصل از XRD حضور فازهای فریت کلسیم با ساختار ارتورومبیک و برای فریت کبالت ساختار اسپینل مکعبی راتایید کرد. متوسط اندازه ذرات فریت کلسیم و فریت کبالت با استفاده از رابطه شرر به ترتیب 39.2 و 35.1 نانومتر تخمین زده شد. نتایج حاصل از VSM نشان داد که مغناطش اشباع فریت کبالت بیشتر از فریت کلسیم است.
دانلود فایل word سنتز و مشخصه يابي Ti,V2AIC باساختار فاز MAX به روش الياژسازي مکانيکي | WORD
گراد در درون کوره و تحت اتسمفر گاز آرگون حرارت داده شد. جهت شناسایی فاز درمراحل مختلف آسیاکاری و پس از حرارت دهی، از الگوی پراش اشعه ایکس XRD استفاده گردید. همچنین مورفولوژی ذرات توسط میکروسکوپ الکترونی روبشی SEM مورد مطالعه قرار گرفت. نتایج نشان داد که پس از 30 ساعت آسیاکاری واکنش خاصی بین اجزا رخ نداد. حرارت دهی در دمای بالا منجر به واکنش بین اجزا شد وترکیب های TiC,Ti2A1C تشکیل شد. ذرات Ti2A1C دارای مورفولوژی لایه ای و ذرات TiC به صورت ذره ای مشاهده شدند